Ravintolapäivä Martinkatu seiskassa

Raflavaunu feat. Urbaani Isä

Toinen Ravintolapäivä kahvilayrittäjänä takana ja jos jo elokuussa oli käsittämätön päivä, niin tämä oli jotain vielä hienompaa tilan ja kalusteiden ansiosta. Tein herkkuja myyntiin niin paljon kuin suinkin ehdin, ja näin työssä käyvänä tapahtui kaikki leipominen käytännössä yöllä. Vaikka viikko oli todella rankka, niin se kannatti, sillä päivä oli yksinkertaisesti hauska ja nautin joka sekunnista. Tila oli täynnä koko aukiolon ajan, mikä oli mieletöntä. Myös kalusteista vastannut Martin Aitta taisi tehdä kävijäennätyksen ja itsekin ostimme uuden tuolin pinnatuoliperheeseemme.

Suosituin annos taisi tällä kertaa olla vegaaninen porkkanakakku, jonka reseptiä toivottiin myös blogiin ja se tulee lähitulevaisuudessa. Muut täältä jo löytyykin: 


Annosmäärissä noudatin jälleen omaa ideologiaani "enemmän on enemmän", ja siitä huolimatta ilokseni kello 16.00 minulla oli tarjoiluastialla jäljellä vain kaksi Bebe-leivosta, jotka ansaitusti vaimoni kanssa syötiin. 

Vieläkin hymyilyttää. Kiitos Raflavaunulle ja kaikille, jotka kävivät moikkaamassa ja herkuttelemassa. Kuvat puhukoon puolestaan.


Kuinka moni haluaisi tätä lisää?


ravintolapäivä urbaani isä turku

raflavaunu ravintolapäivä

raflavaunu falafel turku

martin aitta turku ravintolapäivä

martin aitta ravintolapäivä

urbaani isä ravintolapäivä turku


daim new york cheese cake urbaani isä
Daim New York Cheesecake

vegaaninen porkkanakakku ravintolapäivä turku
Vegaaninen porkkanakakku

raflavaunu ravintolapäivä turku
martin aitta ravintolapäivä

urbaani isä ravintolapäivä turku

raflavaunu ravintolapäivä


bebe leivos ravintolapäivä turku
Bebe-leivokset
 

Kommentit