Toinen Ravintolapäivä kahvilayrittäjänä takana ja jos jo elokuussa oli käsittämätön päivä, niin tämä oli jotain vielä hienompaa tilan ja kalusteiden ansiosta. Tein herkkuja myyntiin niin paljon kuin suinkin ehdin, ja näin työssä käyvänä tapahtui kaikki leipominen käytännössä yöllä. Vaikka viikko oli todella rankka, niin se kannatti, sillä päivä oli yksinkertaisesti hauska ja nautin joka sekunnista. Tila oli täynnä koko aukiolon ajan, mikä oli mieletöntä. Myös kalusteista vastannut Martin Aitta taisi tehdä kävijäennätyksen ja itsekin ostimme uuden tuolin pinnatuoliperheeseemme.
Suosituin annos taisi tällä kertaa olla vegaaninen porkkanakakku, jonka reseptiä toivottiin myös blogiin ja se tulee lähitulevaisuudessa. Muut täältä jo löytyykin:
Annosmäärissä noudatin jälleen omaa ideologiaani "enemmän on enemmän", ja siitä huolimatta ilokseni kello 16.00 minulla oli tarjoiluastialla jäljellä vain kaksi Bebe-leivosta, jotka ansaitusti vaimoni kanssa syötiin.
Vieläkin hymyilyttää. Kiitos Raflavaunulle ja kaikille, jotka kävivät moikkaamassa ja herkuttelemassa. Kuvat puhukoon puolestaan.
Kuinka moni haluaisi tätä lisää?
Daim New York Cheesecake |
Vegaaninen porkkanakakku |
Bebe-leivokset |
Kommentit
Lähetä kommentti