Urbaani Isä 1 vuotta!


Kuva: Annukka Viitanen Photography


Blogillani oli ensimmäinen vuosipäivä perjantaina! Aika hullua! 


Lähdin tuona marraskuun kolmantena päivänä jännityksellä ja kokemattomana raakileena kirjoittamaan ensimmäistä postaustani Huomenta Turku. Blogini sai heti alussa lentävän lähdön, sillä toinen postaukseni "Älä revi mun paitaa"... ja muita kertomuksia synnytyksestä on edelleen blogini toiseksi luetuin. 

Ensimmäisen vuoden aikana kirjoitin 190 postausta ja vauhdikkaimpina kuukausina 20 postausta, mielestäni vähintäänkin kelpo suoritus. Olen saanut runsaasti uusia lukijoita viimeisen puolen vuoden aikana, mikä on näkynyt myös Facebook ja Instagram seuraajissa.  Olen saanut blogin myötä uusia taitoja niin kirjoittamisen kuin valokuvaamisen suhteen ja lisäksi ystäväpiirini on laajentunut entisestään liityttyäni Varpublogien jengiin. Yhteistöitä olen päässyt tekemään jonkin verran ja ikimuistoisena kokemuksena voisin mainita Hansakorttelissa käydyn muotitoimittajakilpailun finaalin, johon pääsin ainoana miehenä.

Ensimmäisen blogivuoden olin lähes kokonaan kotona vauvan kanssa, joten matkan varrella käsittelin koti-isyyttä monesta näkökulmasta, kuten miten minusta tuli koti-isä, ja asioita joita olen oppinut koti-isänä osa 1 ja osa 2. Keskityn usein blogin puolella vain positiiviseen, mutta välillä on kirjoitettu siitä karummastakin arjesta. Olen jakanut blogissani niin oivalluksia metatöistä kuin vinkkejä vauvaperheen ajanhallintaan. Kuten moni varmasti on jo huomannut, olen ruokafanaatikko ja tykkään tuohuta keittiössä. Olenkin jakanut useita ruoka- ja leivontaohjeita, joista lempparini on kesäinen Pavlova. Ehdottomasti yksi siisteimmistä päivistä blogini historiassa oli osallistuminen kahvilan pitäjänä Ravintolapäivään

Taapero on nyt aloittanut päiväkotiuransa ja olen palannut työelämään, mutta blogi jatkuu. Lähiaikoina tulossa on ainakin asiaa kahvista ja anopista sekä haaveilua kesämökistä.


Tulipas tästä postauksesta tiivistelmä blogihistoriastani. Jos siis olet uusi lukija niin edeltävistä linkeistä pääset hyvään alkuun. 


Blogiani voit seurata tykkäämällä sivustani facebookissa

Kommentit

Lähetä kommentti