Joulumieltä etsimässä + vuoden paras joulukalenterivinkki



Tänään oli mukavan leppoisa sunnuntai, sillä laiskan aamun jälkeen kaivettiin joulukoristeet esiin ja lähdettiin hengailemaan kaupungille. Joka vuotisilla Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla käytiin moikkaamassa joulupukkia ja maistelemassa suklaaomenoita. Joulumarkkinat hehkuu joulun tunnelmaa, vaikka lunta ei olekaan maassa. Tänäkin vuonna koululaisen huippuhetkiin joulupukin näkemisen lisäksi kuului hunajan maistelu. Tällä kertaa hän sai ostaa yhden purkin mielestään parasta hunajaa ja matkaan tarttui metsän antimista makunsa saanut Korpihunaja. 



Lähtöä tehdessä alkoi kahvihammasta kolottaa ja Aboa Vetuksen ollessa tupaten täynnä, suuntasimme Cafe Artiin herkuttelemaan.  Erinomaisen aeropressin jälkeen käytiin vielä Hansassa hoitamassa hieman tonttuhommia.

Oletteko huomanneet Varpublogien joulukalenterin? Jos jollain muullakin on joulumieli vielä hukassa niin kannattaa tsekata. Tähän astisista luukuista on löytynyt ainakin DIY lahjaideoita, tyylikkäät joulukorttimallit tulostettavaksi ja valokuvaajan kattavat vinkit joulukorttikuvauksiin, jotka saivat minutkin tutkimaan kamerani säätöjä. Oma luukkuni on tulossa (ylläri, ylläri) vielä ennen joulua. Stay tuned!


Kommentit