Uutta kotonaViimeiset viikot ovat olleet blogin puolella harmillisen hiljaisia, mutta en ole ottanut asiasta paineita. Loppuvuosi on ollut rankka ja stressaava, eikä jatkuva pimeys ole mieltä ainakaan parantanut. 

Blogi on tosiaan ollut hieman heitteillä, mutta jemmassa on kuitenkin aihioita useisiin postauksiin, kunhan vaan ehtisi viimeistellä ne. Ajattelin tähän väliin esitellä uusia pieniä sisustusjuttuja kotonamme. 

Kerroin jo aikaisemmin koululaisen uudesta kirjoituspöydästä, mutta silloin puuttumaan jäi valaisin. Nyt se on löytynyt. Valaisin hankittiin lopulta niinkin eksoottisesta paikasta kuin IKEA. Hekter-valaisin on metallia ja rustiikkisen ilmeen johdosta valaisin tuo hieman lisää tehdasmaisuutta tai DIY-meininkiä koululaisen huoneeseen. Mattamusta valaisin sointuu erinomaisesti valkoisen vaneripöydän ja vaalean muistitaulun kanssa. Valaisimesta löytyy USB-liitin sekä langaton latausasema puhelimelle, mutta en vielä ole ehtinyt perehtymään sen toimintaan.


ikea hekter valaisin työpöytä muistitaulu

ikea hekter valaisin työpöytä


Pidän todella paljon paikallisista printtitauluista ja sain vihdoin ripustettua makuuhuoneeseen turkulaisen BEdesignin "Let`s never forget the first time we met" -julisteen.

Samalla kotimme sai myös toisen uuden taulun. Olin huumassa, kun kuulin saavani turkulaisen Bo & Co.:n kirjain-printtitaulun lahjaksi Varpublogien pikkujouluissa. Tauluun valittiin nettikaupassa itse tyyli (värimaailma, fontti), koko, kirjain tai numero sekä pienet tekstit alaosaan. Jättimäisen koon  ansiosta taulua voi pitää lattialla seinään nojaten tai ripustaa seinällä. Näitä printtitauluja tulee varmasti hommattua lähitulevaisuudessa lisää. Ainakin tulevaan poikien yhteiseen lastenhuoneeseen voisi hankkia molemmille pojille omat taulut nimikirjaimilla.


Kommentit

Suositut tekstit