Päivä, jolloin isin syli ei kelvannutkaan

Olin viikonlopun työreissussa Ruotsissa. Lähdin perjantaiaamuna työkavereiden kanssa kohti Göteborgia. Göteborgissa meillä oli koko yrityksen kick-off viikonloppu ja pohjoismainen yritys kokosi neljästä eri maasta yli 200 työntekijää hienoon Arken Spa hotelliin. Viikonloppu mietitytti etukäteen ja jännitti olla pois kolme kokonaista päivää perheen luota.  Tulipahan tavattua Ruotsin korkeushyppääjälegenda Patrik Sjöberg oikein livenä. 

Vaikka kolme päivää tuntuu reissussa lyhyeltä ajalta, niin kyllä se vaan on fakta, että taaperokin osaa protestoida ja näyttää fiiliksensä, kun olin viikonlopun poissa. Sunnuntaina palattuani pikkuinen ei halunnut lainkaan syliin, eikä isi kelvannut nukuttajaksikaan. Sama meno jatkui vielä aamullakin, kun en kelvannut pukemaan, lohduttamaan enkä auttamaan edes hammaspesussa.


Tilannetta saatiin tasattua tänään, kun vietin päivän kotona kipeän pojan kanssa. Käytiin aamupäivällä lääkärissä ja siinä omaa vuoroamme odotellessa soitti isomman pojan opettaja koulusta ilmoittaakseen, että  myös hän on sairaana. Flunssakausi iski siis meidän perheeseen oikein kunnolla tällä kertaa!

Kommentit