Hiihtolomalainen työharjoittelussa

Vanhempi poikamme on ekaluokkalainen, joten ollaan nyt ensimmäistä kertaa jouduttu pohtimaan, miten ihmeessä selviämme koulujen lomista. Kesää ei uskalla vielä edes ajatella, mutta tällä viikolla eteen tuli hiihtoloma, jolloin meillä molemmilla vanhemmilla oli töitä, eikä isovanhemmistakaan ollut apua. Lopulta ongelma ratkesi helposti, sillä poika odotti itse pääsevänsä meidän mukaan töihin. Hän oli jo joululomalla muutaman päivän vaimon mukana toimistolla ja ilmeisesti "työnteko" oli tehnyt vaikutuksen. Tämän ikäisen lapsen kanssa homma jo sujuu, sillä hän viihtyy mainiosti kuulokkeet päässä elokuvaa katsellen tai pelejä pelaten. Kaveri saikin nyt kulkea toimistolta toimistolle neljä päivää ja siitähän koululainen piti. 


Vaimon toimisto sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja pojan mielestä parasta äidin toimistolla on ehdottomasti lounaat kaikissa keskustan ravintoloissa. Sushibuffet tuli tällä viikolla tutuksi. Meidän toimistolla parasta on ollut kuulemma kaikki hauska tekeminen, kuten hoverboardilla ajelu ja tenniksen peluu. Toisaalta näin isän kannalta haasteena oli vähän turhankin hyvät virikkeet, jolloin välillä meno yltyi villiksi. Hyvä näin kahden viikon työuran jälkeen tehdä vaikutus työkavereihin..

Muutamana päivänä poika vietti osan päivästä kavereidensa kanssa, eli ei tarvinnut ihan kasista neljään painaa duunia. Joka tapauksessa viikko meni yllättävän kivuttomasti ja koululainenkin oli tyytyväinen. 

Koko perheen yhteinen talviloma on vasta tulossa, sillä ajelemme jälleen Leville nauttimaan huhtikuun auringosta. Seuraavia koululomia odotan kauhulla, sillä pitkä kesäloma tulee olemaan ongelmallinen. Olemme molemmat heinäkuun kesälomilla, joten jos jollakin on kesäkuun ja elokuun puolella tekemisen puutetta niin koululaisemme saa ottaa seuraksi!

Kommentit

Suositut tekstit