Viikonloppu ystävien kanssa

Nykyään on todella haasteellista saada ystäväpiiri kokoontumaan yhdessä viettämään iltaa, sillä lähes kaikilla on jo lapsia ja muita kiireitä. Sovimme ystävien kanssa, että kerätään pitkästä aikaa porukka kasaan ja mennään mökkeilemään aikuisten kesken. Pidettiin päivästä kiinni ja kokoonnuttiin upeisiin merimaisemiin nauttimaan hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta. 


Viikonloppuun kuului paljon naurua, saunomista, nuoruusmuistoja ja beer pong -matseja. Yllättävän hyvin sitä jaksoi yön pikkutunneille asti. En voi ymmärtää, että jos olen jossain ilman lapsia ja saisin nukkua niin kauan kuin haluaisin, niin silti uni loppuu jo ennen yhdeksää. 

Sunnuntai vierähti lasten hakemisen jälkeen Hirvensalon Alpeilla. Käytiin koululaisen kanssa laskemassa tämän talven ensimmäiset piirrot rinteille ja hyvin meni. Vaikka koululaisella oli uudet joulupukilta saadut  monot, niin laskeminen taittui, kuin hän ei olisi ollut rinteiltä pois ollenkaan viime talven jälkeen. Itsekin olin jo kaivannut laskettelua, sillä niin kivaa se on. Jos vaikka tulevana viikonloppuna ehtisi käymään vähän kauempana.

Kommentit