Talvi parhaimmillaanEi vitsit, millainen viikonloppu on ollut. Aurinko on paistanut niin, että on saanut pyyhkiä pölyt aurinkolaseista ja ottaa ne käyttöön pitkän talven jälkeen.  On myös aina yhtä mielekästä heräillä aamuisin siihen, kun aurinko pilkistelee verhojen takaa. Tänään koettiin sellainenkin ihme, että F nukkui melkein yhdeksään asti! 


Kaksi viime viikonloppua on vietetty aktiivisissa merkeissä ulkoillen ja urheillen. Talvi alkoi tosissaan vasta pitkälti tämän vuoden puolella, joten laskettelut on jäänyt todella vähiin. Viime viikonloppuna olimme kuitenkin Meri-Teijossa, joka on meiltä vain tunnin ajomatkan päässä. Meri-Teijossa on kivat rinteet, mutta valitettavasti plussakeli oli tehnyt niistä hiukan puuroa. Koululainen jaksoi laskea koko päivän ja jatkoi vielä, kun me vanhemmat siirryimme jo kotaan paistamaan makkaraa. Loppuhuipennuksena hän puhui itsensä moottorikelkan kyytiin ja kierteli hurjapäänä rinteillä. 


Sain blogikaveriltani lainaan Olympus OM-D kameran, jolla olen nyt muutaman päivän harjoitellut. Lauantaina kuvasin jokirannassa reilu 100 kuvaa ja kehuskelin vaimolle, miten upeita niistä tuli. Tietokoneelta paljastui kuitenkin karu totuus, kun vain yksi kuvista oli onnistunut ja sekin oli vaimon ottama.. Vaatii siis vielä hiukan harjoitusta! Tänään sain jo muutaman onnistuneen otoksen, joita on tässäkin kuvituksena (kuten myös se ainoa onnistunut vaimon minusta nappaama kuva).


Eilen ihmisiä liikkui todella paljon jokirannassa ja joessa oli myös ruuhkaa kävelijöistä, luistelijoista ja jopa lätkän pelaajista. Aurinko sai kevään totisesti käyntiin ja pitkä kävelylenkkimme päättyi Nerån terassille, jossa nautin oluen taaperon nukkuessa päiväuniaan vaunuissa. 

Koululainen on viilettänyt koko viikonlopun kavereiden kanssa, mutta ollaan ehditty puuhata myös yhdessä. Aamupäivällä olimme Boulder tehtaassa kiipeilemässä. Pari tuntia vapaata kiipeilyä riitti saamaan kämmenet ja hauikset kipeiksi. Iltapäivällä liikunta jatkui vielä futiksella ja pulkkailulla, sekä juoksulenkillä auringon laskiessa. Tällaisia viikonloppuja lisää!

Kommentit

Suositut tekstit