Viikon blogihiljaisuus


Alkuun tekisi mieli kirjoittaa (TAAS) pari sanaa kiireestä, lasten sairasteluista ja muista arjen haasteista, mutta jos olette yhtään samassa elämäntilanteessa niin ymmärrätte varmasti ilman tarkempaa raportointiakin. Tahaton blogihiljaisuus päättyy kuitenkin nyt.

Olin torstaina Pyhimyksen keikalla ja ääriään myöten täynnä olleessa Gongissa kuului hittiä hitin perään. Perjantaina löysin itseni kuuntelemasta useamman kerran omia insta-stories videoitani keikalta. Uusi työaika mahdollistaa tällaiset arkikeikat, mistä olen hyvin innoissani. Pyhimyksen uusi levy on ihan timantti!Viikonloppuna vietettiin siskoni kolmekymppisiä kuohuvan kera. Sisko on ammatiltaan kokki, joten voitte kuvitella tarjoilujen laadun. Söimme vatsat täyteen toast skageneita, kana-vuohenjuusto-leipiä, itse tehtyjä valkosuklaa-cookieseja ja sitruunakakkua. Sushia rakastava koululainen ei voi sietää katkarapuja ja katsoi taas ihmeissään kun taapero kauhoi niitä suuhunsa. Katkaravut tuntuvat olevan F:n herkkua, joten jos on vinkata hyviä reseptejä niin otan mielelläni vastaan. En muista edes minä vuonna olisin viimeksi tehnyt yhtään mitään katkaravuista, joten kaikki apu kelpaa.


Käytiin viikonloppuna myös keskustassa hengailemassa perheen kesken ja tehtiin muutamia ostoksia. Suloisin oli Forumin Kukutista jo aiemmin viikolla löytämäni Mini Rodinin lintupaita, mikä oli jäänyt mieleeni ja oli pakko käydä lopulta ostamassa. Kukutin nettisivuille ja liikkeeseen on tullut outlet-osasto, jota kannattaa käydä kurkkaamassa. Kuvissa oleva paita on edullisesti juurikin outletista.

Kommentit