Pääsiäinen


Vaikka mämmi ei kuulu suosikkeihin, niin pääsiäisestä kuitenkin nautin ja neljän päivän vapaat pyhitettiin ystäville, lapsille ja parisuhteelle.  Pääsiäisloma tuntui rennon menevältä ja ulkona vietettiin rutkasti aikaa. Käytiin merenrannalla grillailemassa, saunottiin saaristossa ja syötiin jokirannassa. 

Sovimme pitkäperjantaiksi Ruissalon saaronniemeen grillaustreffit, jossa koululaiset saivat leikkiä ja juosta pitkin metsää. Oli upea aurinkoinen kevätpäivä ja laskettelupuku oli aivan liikaa. 


Launtai-illaksi varasin extempore pöydän italialaisesta Sergio`s ravintolasta, jossa tulee liian harvoin käytyä. Vaimon vanhemmat tulivat nukuttamaan lapset ja saimme muutaman tunnin olla vain kahden nauttien pullollisen viiniä ja koko kolme ruokalajia, ai että.

Loppu pääsiäinen vietettiin ystävän huvilalla hulppeissa maisemissa Velkualla. Lapset leikkivät niin ulkosalla lumessa möyrien, kuin sisällä "Cola bong" -peliä pelaillen. Silmiinpistävää oli taaperon toiminta, sillä ennen häntä sai vahtia silmä tarkkana, mutta tällä kertaa hän harjoitteli sujuvasti rappusissa kävelyä ilman tukea. Edes jalkapallo ei kiinnostanut, sillä rappustreeni oli varmasti eksoottista, kun kotona asutaan yhdessä tasossa. Ohjelmaan kuului tietysti myös saunomista ja herkullista ruokaa. 


Oma asunto oli harvinaisen siisti koko pääsiäisen, sillä ystävien tapaaminen jatkui vielä eilen, kun käytiin hengailemassa kummityttömme luona. Kahden taaperon leikkiessä sisällä, halusi koululainen pihalle kolaushommiin. Ilta jatkui Karppi-sarjan syövereissä. On muuten törkeän hyvä sarja.

Kommentit