Sunday Feast - Ravintola Bruukki


Ravintola Bruukki kutsui minut ja avecin testaamaan uutta Sunday Feast! jaettavaa menua. Sateinen vappusunnuntai oli oiva päivä viedä lapset muutamaksi tunniksi isovanhemmille ja viettää extempore treffit vaimon kanssa. Bruukki sijaitsee aivan Aurajoen rannassa vanhassa fillaritehtaassa ja sisustuksessa olikin esillä esimerkiksi Turun ylpeys Le Prince -fiksi. Tehdasmainen miljöö ja rento fiilis välittyi välittömästi sisään kävellessä. 



En ole brunssi-ihminen, mutta tämä sen sijaan on mieleiseni konsepti: kuusi puolestani valittua jaettavaa annosta kiireettömästi pöytään tarjoiltuna ja viihtyisä ravintola, jossa ei tarvitse jonottaa buffetpöytään, eikä huudella hälyn yli. 

Sunday Feastin menu muodostuu kuudesta ruokalajista, joiden seuraksi valitsimme Bruukin nimikko-oluen eli Kiri IPA:n, joka on pantu yhteistyössä Kimito Brewingin kanssa.


 

Sunday Feast

rosmariinifocacciaa, avokadokreemiä, hummusta ja baba ganoushia
punajuurta kahdella tapaa, savustettua jogurttia, siemeniä ja kuusenkerkkää
paahdettua lohta "dukhar", kurkkua ja fenkolia
hernefalafeleja, kimchia ja minttujogurttia
nimikko nugetit, osterivinokkaita ja valkosipulimajoneesia
ranskalaisia ja sieniketsuppia
keittiön extra lime posse
snickerskakkua, vadelmaa ja suolapähkinöitä




Annokset olivat kauniita ja uusia makuja täynnä. Pienissä kupeissa olleet tahnat ja majoneesit olisi tehnyt mieli nuolla puhtaaksi. Rakastan falafeleja, eikä nämäkään hernefalafelit jättänyt kylmäksi. Reppu oli aivan täynnä jo ennen jälkiruokia, mutta kyllä Snickerskakulle ja kahville on aina tilaa.

Tarjolla on myös yhdeksän ruokalajin menu supernälkäisille. Kiitos ravintola Bruukille siististä kokemuksesta, seuraavaksi pitääkin ottaa testiin paikan lounas. 


Kommentit

  1. Mulla on toi Bruukki vieläkin testaamatta - nyt se pitää kyllä ottaa ohjelmaan, sen verran hyviltä nää annokset näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tänään testaamassa lounaan, suosittelen sitäkin.

      Poista

Lähetä kommentti