Blogin uusi suunta


Blogi on ollut työelämän muutosten vuoksi viime aikoina hieman tuuliajolla. Ärsyttää ja ahdistaa, taas tuli vain kahdeksan postausta kuukauteen. Postausvälit kasvavat ja päivät kuluu, että heilahtaa, joten pakko kai se on hyväksyä, että tämä on blogin uusi suunta. Haluan kuitenkin, että tämä on kivaa, enkä toisaalta halua laadun kärsivän, joten välillä teen yhtä postausta kolmekin iltaa. 

Toki kevät ja aurinkoiset ilmat verottavat myöskin tahtia, sillä tottakai olen lasten kanssa ulkona ennemmin kuin sisällä kirjoittelemassa tekstejä. Tänäänkin töiden jälkeen laitettiin suoraan lenkkikamat päälle ja lähdettiin rattaiden kanssa huristelemaan Barkerinpuistoon. Kotiin saavuttuamme oli pihalla kunnon futispelit käynnissä ja minua kaivattiin maaliin. Siihen asti koululainen oli omasta tahdostaan pelannut yksin neljää vastaan.


Olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni, jotta kirjoittaisin useammin vaikka päivän kuulumisia. Pelkkien kuulumisten kirjoittaminen kuitenkin tökkii, koska en koe niitä niin laadukkaina teksteinä ja tuntuu, että aina pitäisi olla jotain "tärkeää" sanottavaa. 

Arkikiireet ja lempiaiheeni - ruuhkavuodet - on tullut myös leivonta- ja kokkausharrastusten tielle, mutta niitäkin on tarkoitus jakaa täällä myös jatkossa. Yksi simppeli leivonnainen onkin jo työn alla ja ehkä uskallan luvata sen vielä tälle viikolle. 

Nyt kun tämä on sanottu ääneen, on heti hieman kevyempi olo. Blogin rinnalla päivitän aktiivisesti Instagram -tiliäni, joten sieltä kannattaa kurkata sitä ihan tavallista arkielämää. 

Tähän loppuun tekisi mieli kysyä apua lukijoilta ja esittää se klassinen kysymys postausaiheista, mutta koska kommentteja tulee suhteessa 5 kommenttia / 100 postausta, en taida uskaltaa.

Kommentit

 1. I know how you feel bro! "Kamppailen" samojen fiilisten kanssa, kun aikaa ei vain ole niin paljon kuin haluaisi, eikä toisaalta halua väkisin tehtailla nopeita ja turhia pikapostauksia. Toisaalta välillä mietin, että voisin paljon pienemmistä ja yksinkertaisemmista jutuista kirjoitella, aina ei tarvitse paukuttaa monta tuntia yhtä juttua. Mut hei: 8 postausta / kk on must tosi hyvin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä on muitakin, ketkä kampoailee samojen ongelmuen kanssa. Tsemiä sulle!

   Poista
 2. Mulla on postausehdotus: Miten huomioin puolisoni ruuhkavuosien keskellä. Sopisi äitienpäivän teemaanki <3

  Toinen ehdotus: Miten saat lapset syömään kasviksia? Sun resepteissä pyörii vihannekset, niin miten saatte ne myös lapsen suuhun?

  Kolmas ehdotus: Mitä tehdä kesällä Turussa?
  t.Anonyymi J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausehdotuksista. Pistän noi heti to do -listalle.

   Poista

Lähetä kommentti