2-vuotias!

Kuva: HannaSNy Photography

Meidän perheen pikkuinen täyttää tänään 2 vuotta!


F saa tänään erityishuomiota isovanhempien luona, sillä isoveli viedään kaverinsa kanssa Särkänniemeen. Pikkuisen varsinaiset juhlat ovat huomenna ja luvassa on kavereita, lahjoja ja lempiherkkua eli jätskiä. 

Lempiasioita 2-vuotiaan elämässä:
  • mopot 
  • pallot 
  • isoveli 
  • jäätelö

Taaperon puhe on kehittynyt viime aikoina hurjasti ja hän osaa jo yhdistellä sanoja, kuten "mennään uimaan", "pallo tippui", "tuli pipi". Hän osaa jo juosta hirmuista vauhtia, eikä kompuroi, vaikka meno hurjalta näyttääkin. Isoveli on pojan suurin idoli ja rakkaus on molemminpuolista. 

F teki meidän perheestä täyden ja täydellisen. Isoveli sanoikin yhtenä päivänä, että hänen elämänsä paras hetki oli, kun hän näki pikkuveljen suloiset kasvot ensimmäistä kertaa. Jotain spesiaalia on myös siinä, että F syntyi 16.6.16 ja olemme vaimoni kanssa viettäneet vuosipäivää jo vuosien ajan juuri 16.6. Sama päivämäärä on raapustettu myös sillankaiteeseen vuonna 2015 kiinnittämäämme lukkoon, emmekä olisi silloin arvanneet että päivälleen vuoden päästä elämämme mullistuu jälleen. 

Kuva on otettu Tyksissä ja F on siinä noin vuorokauden ikäinen. On muuten mahtava palvelu, kun vastasyntyneet vauvat voi kuvata sairaalassa, eikä tarvitse järjestää vauvakuvausta erikseen. 

Kommentit