Taapero juhlatunnelmissaPari viikkoa sitten juhlittiin isäni syntymäpäiviä ja teimme kaikkien yllätykseksi juhliin photo booth -seinän. Photo booth ei ollut ainoastaan aikuisten mieleen, vaan taaperomme suorastaan rakasti sitä. Erilaiset viiksitikut ja peruukit piti kokeilla ja kaikista piti tietysti ottaa myös kuva.

Vaikka photo booth on ehkä jo vähän kulunut juttu, niin kyllä se vaan toimii! Rekvisiitat hauskuuttavat niin kuvattavia kuin sivusta seuraajia, ja lisäksi jää kuvat muistoksi ja niitä voi sitten jälkikäteen jakaa vieraillekin ja muistella juhlia. 

Meidän kuvausseinän taustaksi valikoitui hopeinen lame-verho, sillä olimme vähän myöhään liikenteessä, eikä uskallettu enää ottaa riskiä, että nettitilaus ehtisi perille ajoissa. Seinä ei ollut muutenkaan mieleeni, mutta osoittautui myös käytännössä hankalaksi, sillä se heijasti ja vaikutti näin kuvaamiseen. Netissä on paljon valikoimaa valmiista photo booth -paketeista, mutta löysimme ihan kivan valmiin setin Punanaamiosta ja lisäksi innostuimme peruukeista. Suosituin kaikista oli lippis, johon kuului hulmuavat hiukset.

Kommentit