Vauhdikas lauantai


Eilen vietettiin isäni 60v synttäreitä vol II, sillä annoimme siskoni kanssa toiminnallisen synttärilahjan, johon kuului kartingia, keilausta ja ruokailu. Ollaan joskus 15-20 vuotta sitten ajettu todella paljon mikroautoilla, sillä monilla tuttavilla oli siihen aikaan mikroauto ja Paimion radalle ei ajanut kuin 20 minuuttia. Ihan parasta ajanvietettä. 

Isäni ajoi noin 15 vuoden tauon jälkeen hienosti, vaikka veinkin häntä tällä kertaa kuus-nolla. Kuulemma pitää treenata lisää, että jaksaa pitää hakkaavasta ratista kiinni kokonaiset 10 minuuttia. Koululainen pääsi myös ajamaan ensimmäistä kertaa Turun radalla ja oli aivan innoissaan, kun pääsi ajamaan lujaa. Hän on ajanut aiemmin Espanjassa muutamia kertoja, mutta siellä autot eivät kulkeneet kävelyvauhtia kovempaa. Lasten ajon jälkeen hän tokaisi isälleni, että tätähän voisi alkaa harrastamaan.Kartingin jälkeen siirryimme keskustan Bowleriin keilaamaan. Bowler on siisti paikka, jonka värivaloissa saa kivoja kuvia. Keilailussa oli isäni vuoro loistaa ja tulin itse toiseksi. 

Alkuilta jatkui ruokailulla Hämeenkadun Trattoria Romanassa. Miljöö ja makumaailma vie joka kerta mielikuvitusmatkalle suoraan Italiaan. Seurueemme söi pizzaa, pasta carbonaraa ja lasagnea. Sen voin sanoa, että Trattoria Romanassa saa Turun parhaat pastat. Paikka on pieni ja juuri oikealla tavalla meluisa. 

Kaikki kuvat on muuten otettu kännykälläni, jolla tykkään leikkiä. Käytän paljon erilaisia appeja ja filttereitä kuvia ottaessa, kuten varmasti olette huomanneetkin. 

Muistakaa käydä osallistumassa insta-tililläni kilpailuun, jossa voi voittaa ihastuttavan Woolberg lasten turbaanipannan. Kilpailu on käynnissä 4.11 asti!
Kommentit

  1. Vaikuttaa vauhdikkaalta, minäkin tahdon ajamaan. Toivottavasti jo ennen kuin täytän 60 v. Varmasti ikimuistoiset synttärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivaa ja olisi pitänyt ajaa vielä lisää. Isäni kyllä piti aktiviteeteistä.

      Poista

Lähetä kommentti