7.10.2018

Villahäät Tallinnassa


Kiireinen syksy on hidastanut jonkin verran blogin kirjoittelua, vaikka kuvia ja tarinoita olisi kerrottavana. Kuten joku saattoikin huomata, vietimme seitsemättä hääpäiväämme viime viikonloppuna Tallinnassa hyvän ruoan ja juoman merkeissä.

Tallinnan boheemit korttelit ja vanhan kaupungin kapeat kadut näyttivät jälleen parastaan. Tällä kertaa otin sen verran rennosti, että jätin kameran kotiin ja päätin kuvata vain kännykällä. Perjantaina pääsimme lähtemään meille tavallista aikaisemmalla laivalla, jolloin saavuttuamme kaupunkiin oli kaupatkin vielä auki. 

Olen ollut muutamia kertoja samaisessa hotellissa, jossa viikonloppu vietettiin. Vanhan kaupungin laidalla sijaitseva My City Hotel on jo useampana vuotena ollut Tallinnan parhaiden hotellien listalla ja ei ihme, onhan se upea. Meitä odotti mukava yllätys, kun huoneemme oli upgreidattu ja siellä odotti yllätyksenä kuohuvaa ja käsintehtyä suklaata kiitoksena aiemmista yhteistöistä Ikaalisten Matkatoimiston kanssa. Hotelli on kaupungin kermaa ja palvelu hyvää, mutta aamiainen on hyvin perustasoa. Päätimmekin molempina aamuina käydä hotellin vieressä olevissa Kohvik August ja Must Puudel kahviloissa aamiaisella. 

Viikonloppu oli rento ja jälleen erilainen, sillä lauantaipäivä vietettiin Tallinnassa asuvan ystävämme Annan seurassa. Hän liittyi aamupäivällä seuraamme ja viihtyi kanssamme pitkälle alkuiltaan. Vietimme päivän Baltijaamassa ja Telliskivessä ravintoloissa notkuen ja kuvia räpsien. Päivästä muotoutui yllättäen myös mallikeikka, kun kuvasimme suomalaista designia Tallinnasta, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Kaikki kuvat: Anna Nääppä // Anna Nääppä Photography1 kommentti:

  1. Voi, olette olleet just mun suosikkipaikoissa. Plus että tuossa yhdessä kuvassa melkein näkyy meidän "mökki" eli pieni asunto joka hommattiin vähän aikaa sitten vanhasta kaupungista. Ah Tallinna... heti kun näkee näin kivoja kuvia iskee armoton matkakuume!

    VastaaPoista