Mallikeikkoja

Kuva: Woobs Design

Tykkään paljon valokuvaamisesta, mutta jopa vielä sitäkin enemmän tykkään olla kuvattavana. Tiedän ettei se ole kovin tyypillinen mielipide, mutta näin on. Hymyilen varmaan muutenkin keskivertoa enemmän, joten se tulee luonnostaan myös kameran edessä.

Pari viikkoa sitten minulla oli todellinen mallikeikkojen viikko, sillä samalle viikolle osui sattumalta kahdet hyvin erityyppiset kuvaukset.

Sunnuntaiaamuna selailin instagramia ja eteeni pöllähti Woobs Designin pikainen mallihaku vielä samalle päivälle. Enempää miettimättä laitoin viestiä ja jo muutaman tunnin päästä olin tuiki tuntemattomien edessä kuvattavana. Kuvasimme Woobs Designin mallistoa someen ja verkkosivuille. Kuvasimme niin puisia aurinkolaseja kuin kelloja ja rusettejakin. Tämä voisi toimia samalla isänpäivä- tai joululahjavinkkinä. Olen itsekin saanut kerran Woobsin tyylikkään rusetin joululahjaksi ja kuvauspalkkiona sain tuon alemmassa kuvassa näkyvän kellon. Se on kellotaulua lukuunottamatta täysin puinen ja keveytensä ansiosta erittäin miellyttävä käyttää. Näihin kuviin saatiin kivasti vangittua syksyn värit ja suosikkikuvani on postauksen ensimmäinen kuva, jossa on tietynlaista elokuvafiilistä.

Kuva: Woobs Design

Kuva: Woobs Design

Kuva:Woobs Design

Kuva: Woobs Design

Toisen mallikeikan sain mainostoimiston kautta ja kuvaukset olivat studiossa. Tähänkin lähdin heti innolla mukaan. Minulla oli jo edellisistä kuvauksista pakattuna kassillinen vaihtovaatteita ja nappasin vielä lisäksi pari värikkäämpää paitaa mukaan, kun en ollut ihan varma mitä halutaan. Kuvauksen toteutti Simelius simeliuksen Nana ja Juhana, jotka ovat todellisia ammattilaisia. Referenssit ovat vakuuttavia ja listalla on esimerkiksi Jenni Vartiainen, Anatude, Anna Puu, Minna Parikka ja Pariisin kevät. Nythän siihen voi lisätä vielä yhden Urbaani Isän.

Aiempi historia mallikokemuksista täällä.

Kuva: Woobs Design

Kommentit

  1. Hienoa heittäytymistä, silloin kun on lahjoja moneen, niitä pitää käyttää! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti