Pullantuoksuinen isä


Kuva: LEMPIvisions // Löfbergs Coffee

Nyt on iskenyt jonkin sortin lamaantuminen, kun blogihommat ei maistu sitten yhtään. Välillä on nihkeää. Muistan Ruisrockissa puhuneeni samaisesta aiheesta E2O -blogia kirjoittavan Eskon kanssa, joka neuvoi, ettei kannata liikaa stressata. Jos ei kiinnosta kirjoittaa, niin ei kirjoita, ja pitää vaikka viikon taukoja. Tauot tekee hyvää ja silloin voi keskittyä vaikka Instaan ja niinhän olen yrittänyt tehdäkin. 

Odotan kuitenkin innolla uutta tulemista ja postausaiheita olisikin luonnoksissa vino pino. Pian pääsen myös pitkästä aikaa leipomaan ja tekemään kakkuja, sillä uusi uuni on vihdoin tulossa! Miettikää, ollaan oltu puoli vuotta ilman uunia, kun ei olla ehditty tai jaksettu tehdä asialle mitään. Toivottavasti kirjoitusintoni kasvaa samaa tahtia kuin herkkunälkä ja leipomisvimma, sillä haluaisin kirjoittaa ruoka- ja jälkkärireseptejä. Samalla pääsee kutsumaan ahkerammin myös kavereita kylään hyvän syyn takia eli leivonnaisten ja kakkujen. 

Anyway, käynnissä on todellinen juhlien sesonki. Viime viikolla vietettiin firman pikkujouluja, tänään oltiin partion joulujuhlissa, huomenna on kilpauinnin joulujuhlien vuoro ja perjantaina mennään ihmettelemään, mitä taapero esittää päiväkodin joulujuhlissa. Koulun joulujuhlat on sitten vuorostaan ensi viikolla.

Huomasitteko muuten viime viikolla Aamuset -kaupukilehden artikkelin minusta. Täältä se löytyy.

Nauttikaa glögistä ja joulun odotuksesta!

Kuva: LEMPIvisions // Löfbergs Coffee

Kuva: LEMPIvisions // Löfbergs Coffee

Kommentit