Kesän 2019 bucket list


Loma on kohta alkamassa ja olemme lähdössä reissuun koko loman ajaksi. Alkukesä on kuitenkin ollut monellakin tapaa niin hektinen, että loma tuntuu edelleen kaukaiselta ajatukselta, mutta silti on vaikea kuvitella itsensä rantatuoliin pötköttelemään. Ihan kohta se on kuitenkin totta ja päästään irtautumaan arjesta ja laitetaan asuntoprojekti jäihin hetkeksi. Kesä on parhaimmillaan ja juhannuksen kunniaksi listasin toiveita ja tavoitteita tälle kesälle.

Kesä 2019 bucket list


Rentoutua
Loman yksinkertainen tavoite on ottaa iisisti, olla vaan ja nauttia lämmöstä. Oltiin suunniteltu parin päivän reissuja uusiin kaupunkeihin lomakohteessa, mutta peruttiin hotellit. Ehkä joku päiväreissu voidaan tehdä, mutta ei haluta nyt aikatauluttaa mitään.

Kiireetöntä aikaa lasten kanssa
Hektisessä arjessa potee usein huonoa omaatuntoa, kun illalla lasten jo nukkuessa tuntuu ettei ole ehtinyt tehdä lasten kanssa juuri mitään. Lomalla haluankin pelata poikien kanssa lautapelejä, hyppiä pommeja altaaseen, potkia palloa, tehdä hiekkalinnoja rannalla (taaperon eniten odottama asia lomalta), nauraa koululaisen vitseille, ihmetellä kaikkia mahdollisia ötököitä ja syödä jätskiä.Hikoilla
Etelä-Euroopan kuumuus hikoiluttaa jo itsestäänkin, mutta otan myös lenkkarit mukaan ja haluan jatkaa lenkkeilyä alkukesän juoksukoulun jatkoksi. Lenkit etelässä on ajoitettava hyvin aikaiseen aamuun, mutta sillä alkaa päivä kivasti. Saisinkohan houkuteltua vaimon seuraksi, kun osan reissua meillä on lapsenvahteja mukana.

Kodin suursiivous
Vähän arkisempi tavoite on siivota koti lattiasta kattoon ja karsia edelleen tavaraa. Koti on menossa myyntiin ja tavaran karsiminen helpottaa myös tulevaa muuttoa.

Uuden kodin sisustuksesta haaveilu
Olemme jo valinneet uuden kodin materiaalit. Kyseessä on uudiskohde, joten saatiin valita materiaalit, keittiön kalusteet ja koneet jne. Nyt seuraavaksi voi alkaa suunnitella ja haaveilla miten uusi koti sisustetaan.

Jotakin uutta
Kodin lisäksi myös jotain muuta uutta on suunnitteilla ja projekti on edennyt jo pitkälle. Tästä kerron lisää pikapuoliin, mutta en voinut olla mainitsematta sitä tässä listassa, koska liittyy meidän tämän kesän puuhasteluihin niin vahvasti.


Kommentit