Lisäneliöitä pieneen kotiin
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Pelican Self Storagen kanssa. 

Teimme viime viikolla ison päätöksen ja ostimme uuden asunnon! Olen ollut niin fiiliksissä tästä päätöksestä, sillä olemme asuneet viime vuodet melkoisen tiiviisti, vaikka ihana koti Turun parhaalla paikalla onkin. Kaupallinen yhteistyö Pelican Self Storagen kanssa tuli kuin tilauksesta ja varasto palvelee nyt ensin pienen asunnon lisäneliöinä ja sen jälkeen kätevänä apuna muuttohässäkässä. Nykyisessä asunnossa suurin ongelma on olemattomat säilytystilat ja erityisesti kausiluontoiset harrastusvälineet, kuten laskettelukamat, pulkat ja suksiboksi ovat kauden ulkopuolella ongelmalliset säilyttää kerrostaloasunnossa.

Olemme jo pitkään asuneet ahtaasti, sillä olemme neliöiden sijasta arvostaneet sijaintia ja elämää kaupungin sykkeessä. Tavaran määrä on kuitenkin ahdistanut jo pidempään ja olemme aiemminkin keskustelleet mahdollisuudesta vuokrata lisäneliöitä varastopalvelun kautta. Varaston kuukausivuokra on aika minimaalinen, jos se mahdollistaa asumisen pienemmässä kodissa. Muutamme vasta talvella ja nyt on meidän käyttämättömät tavarat kuten talvirenkaat, kausiluontoiset harrastusvälineet, kuten laskettelusukset, kypärät ja monot viety hyvään ja turvalliseen talteen Pelican Self Storagen varastoon.
Olemme sulloneet kerrostalon tyypilliset häkkikellarit ja vinttikopit täyteen tavaraa, jolloin kauden vaihtuessa on ollut täysi työ kaivaa esimerkiksi luonnollisesti perimmäiseen nurkkaan piilotetut kahden auton talvirenkaat tai juuri ja juuri hissiin mahtuva raskas suksiboksi esille. Hieman kosteat, kylmät ja varkaille herkulliset apajat vaihtuivat nyt siistiin, turvalliseen ja kuivaan varastoon, mihin voi vieläpä ajaa autolla sisään lastausta vartenItäharjun varastolle ajaa Martista reilussa viidessä minuutissa, joten jos sieltä tarvitsee jotain, niin se ei ajallisestikaan ole mikään ongelma. Voin nimittäin kertoa, että vinttikopin penkomiseen ei reilu viisi minuuttia riitä, vaikka olisi kartta apuna.

Olen ollut todella tyytyväinen Pelican Self Storagen palveluun sekä varastokoppimme tarpeeksi isoon kokoon (5 neliötä), sillä meidän kellarikopissa näkyy varmaan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan lattia. Se näissä kausiluontoisten tavaroiden säilyttämisessä on myös plussaa, ettei kopilla tarvitse oikeasti käydä usein. Ja vaikka tarvitsisi, niin avainlätkällä pääsee tiloihin 5.30-24.00 välisenä aikana niin paljon kuin ehtii seitsemänä päivänä viikossa. Päivisin auki oleva myymälä palvelee lisäksi esimerkiksi pakkausmateriaalien kanssa ja minulle tultiin kädestä pitäen näyttämään jopa missä vessa sijaitsee. 

Olin aidosti iloissani, kun minuun otettiin yhteyttä yhteistyöstä Pelican Self Storagen kanssa ja nyt palvelua testanneena en voi kuin ihmetellä, miksi emme tajunneet vuokrata lisäneliöitä jo paljon aiemmin. Meillä on todennäköisesti varastolle tarvetta myös muuton jälkeen, sillä uudenkin kodin lisäneliöt on sijoitettu asuintiloihin, eikä niinkään varastoon, jolloin olemme varmasti samojen ongelmien edessä.
Kommentit