10 viimeksi googlettamaani asiaa


Mitä kello on

Ihan perus kellojen siirtämisen jälkeinen aamu. Tuntuu niin tyhmältä ja vaikka kuinka "tietää", että puhelimen kello siirtyy automaattisesti niin silti se pitää varmistaa, eikä jaksanut kävellä alakertaan uunin kelloa tsekkaamaan.

Siipiravintola Turku

Itseasiassa kännykässä näyttää olevan viikon sisään kolmena eri päivänä googletettu Siipiravintolaa - tänään viimeksi. Lapset aikaisin nukkumaan ja tilaus sisään. 

Sarokas Timberwise tammiparketti

Lapsuudenystävä rakentaa parhaillaan taloa ja tällä hetkellä hänellä on päänvaivana oikean parketin löytäminen. Yritin auttaa ja tiedustella, mitä hän haluaa. Vai pitäisikö valita vaan se mikä on vähiten "väärä",  kun kuuleman mukaan sitä oikeaa ei tehtykään. 

Woolberg Studio

Piti googlettaa Annen verkkokaupasta oikeat tuotteet, sillä vaimo haluaa joulupukilta sellaisen taivuteltavan leopardipannan ja -ponnarin. 

Oluthana Clas Ohlson

Olin Klasun kassalla ja viereen saapui nainen, joka osti mielenkiintoisen näköisen oluthanan. Kaivoin heti uteliaana netistä tietoa, mutta todellisuudessa taitaa olla enemmänkin turhake.

Föli aikataulut

Tsekkasin siskolle ja taaperolle bussiaikataulut keskustasta Leo's leikkimaahan. Oli haastavaa löytää miltä pysäkiltä oikea bussi lähtee, kun kauppatori on täysi työmaa ja itse tulee kuljettua bussilla tyyliin kolme kertaa vuodessa.



Kääretorttu

Omista reseptivihoistani ei löytynyt tämän klassikkoherkun ohjetta. Tein ällömakean kinder-valkosuklaa kääretortun ihan muuten vaan. 

Ajatuskartta

Koululaisen läksyjä varten.

Kinuski-mascarpone cupcakes

Herkkuhammasta kolotti ja ohjetta ei taaskaan löytynyt omista vihoista. Tällä kertaa jäi cupcakesit kuitenkin toteuttamatta.

Star Wars valkoinen äijä

Perjantaisella työmatkalla bongattiin työkaverini kanssa, jossain päin Huittisia tai Vampulaa tienposkessa valkoinen Star Wars äijä, enkä muistanut tämän tyypin nimeä. Stromtrooper - sehän se oli. 

Kommentit

  1. Hih, ihan paras toi valkoinen äijä. ��
    Hauskaa oli myös tsekata omat googlaukset ja tässä lista mun viimeisimmistä:

    How to get to Copan Ruinas from La Ceiba

    Honduras map

    Cayman Islands blogit

    Rum Bay Cayman Islands

    Guatemala map

    Cayman Airways

    Foli aikataulut

    Mauritius weather guide

    10 best hotels in Mauritius

    Scuba diving Mauritius


    VastaaPoista

Lähetä kommentti