Täydelliset sohvat


Kaupallinen yhteistyö: Oot-Oot Studio

Vihdoin ne ovat saapuneet kotiin, täydelliset sohvat! Meidän vanha kolmen metrin nahkasohva kiersi kodeissamme yli 12 vuotta, joten olikin jo aika vaihtaa. Edellinen sohva eli tosiaan pitkän elämän ja oli hallitseva osa kolmen eri kotimme sisustusta, joten halusimme tehdä valinnan tälläkin kertaa huolella. 

Sohvan tulee kestää sekä käyttöä, että aikaa, ja olla esteettisen lisäksi myös mukava.
Emme tutustuneet Oot-Oot Studioon mitenkään sattumalta, vaan kuulimme siitä Tallinnassa asuvan ystävämme kautta. Viime kesänä teimme viikonloppureissun Tallinnaan ja ystävämme veivät meidät Oot-Oot Studion kivijalkamyymälään, jossa ihastuimme oikeastaan kaikkiin malleihin, mitä heillä oli, joten valmistaja päätettiin siltä istumalta.

Olimme etukäteen suunnitellut valitsevamme minimalistisen Leaf -mallin, mutta päädyimmekin pyöreämmin muotoiltuun uutuusmalliin nimeltään Moss. Materiaaliksi valitsimme samettisen Megan -kankaan värissä Deep Green. Väri, malli, koot ja muoto ovat juuri täydelliset! Värin kanssa jouduimme muutaman illan pähkäilemään vihreän sametin ja marjapuuron värisen villakankaan välillä, mikä olisi luonut olohuoneeseen täysin erin tunnelman, joten päätös tuntui tärkeältä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meille piti tulla vain yksi iso sohva (245 cm) sekä erillinen rahi (80 cm), mutta sattumusten kautta meillä on nyt kaksi sohvaa, kun lisäksi ostimme myös kokoa pienemmän saman mallin sohvan (205 cm). Olohuone on niin tilava, että kaksi sohvaa oli kuin olikin erinomainen päätös. 

Sohvien ilme on tyylikkään hienostunut ja siinä on vaikutteita 70-luvun tyylistä, kuten myös kotimme arkkitehtuurissa. Tummanvihreä väri ja puiset saarnijalat sopivat erinomaisesti uuden kotimme sisustukseen, missä olohuoneeseen yhdistyy musta keittiö tammitasoilla ja lautaparketti on Timberwisen rustic tammi.

  Oot-Oot Studio suunnittelee ja valmistaa sohvien ja nojatuolien lisäksi mm. jakkaroita, nojatuoleja sekä tv-tasoja. Koko tuotevalikoima suunnitellaan ja valmistetaan huolella Virossa ja kestävyys ja laatu ovat yritykselle tärkeitä arvoja. Oot-Oot Studiolla on suomenkieliset nettisivut ja toimitus Suomeen on vaivatonta. 

Kalusteista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

  1. Hei! Oletteko olleet tyytyväisiä sohviin? Olemme miettineet tuota Leaf-sohvaa, mutta tuo Moss näyttää ehkäpä mukavammalta istua?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti