Uuden kodin kylpyhuone



Olen saanut muutamia viestejä uuden asuntomme kylpyhuoneen ja saunan materiaalisesta. Emme tehneet hirveästi muutostöitä, sillä rakennuttajalla oli vakiokalusteiden ja -materiaalien taso korkealla ja käytännössä valitsimme kolmesta vakiovaihtoehdosta mieleisemme. 

Kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatoitus on isoa ja kaunista harmaan sävyistä 60x60cm laattaa. Toteutimme pienellä lisätyöllä koko kylpyhuoneen laatoituksen samalla laatalla, sillä toinen pitkä seinä oli alkuperäisessä suunnitelmassa valkoista laattaa. Tällä seinällä on kaksi ovea, joista toisesta pääsemme terassille ja liukuovesta suoraan makuuhuoneeseen. Näin saimme yhtenäisen koko kylpyhuoneesta. 




Mustaraamiset Hietakari / Sandriff bläk -design lasiseinä ja -ovi kuului vakiokalustukseen ja tulivat Sarokkaalta. Musta alumiinipintainen tilanjakaja on juuri meidän tyylinen ja sopii erinomaisesti moderniin tyyliimme. Suihkuksi valitsimme Tapwell EVO mattamustan kattosuihkun kromisen sijaan. Mielestäni musta, harmaa ja lämpöhaapa sopivat erittäin hyvin yhteen. Lattiakaivo on koko suihkun levyinen ja sovitettu etureunaan, jolloin isojen laattojen kaadot ovat luontevasti yhteen suuntaan.

Koko kylpyhuoneen ja saunan kattopaneeli on 120mm lämpökäsitelty thermohaapapaneeli teräväkulmaisella ja kapealla väliuralla. Kokonaisuus on yhteneväinen saunan step thermohaapapaneelin kanssa. Pystyyn laitettu seinäpaneeli tuo normaalin kokoiseen saunaan tilan tuntua ja tottakai myös isot lasiseinät auttavat asiaa. Laudemateriaaliksi valitsimme vakiovaihtoehdoista leveän thermohaavan sekä kiukaaksi Mondex mustan sähkökiukaan. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä kokonaisuuteen ja luonnonvalo sekä himmennettävä valaistus kruunavat kylpyhuoneen. 








Kommentit

  1. Todella tyylikkään näköinen kylpyhuone. Ajattelimme remontoida kylpyhuoneemme. Ja aiomme myös laittaa lasiseinät kylpyhuoneen ja saunan välille. Hieno tuo harmaa laatoitus. https://www.gfservice.fi/asennuskalusto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olemme itsekin todella tyytyväisiä valintoihimme ja tuo lasiseinä on mieletön!

      Poista
  2. Todella upea tuo teidän lasiseinä ja ovi! Täällä Tampereella olemme kylpyhuoneen remonttia miettineet. WC-laatan valinta on tuottanut vaikeuksia. Olen yrittänyt monien kauppojen laattavalikoimaa tutkia mutta ei vielä ole löytynyt kivaa laattaa. Tuo 60x60cm iso harmaa laatoitus on kyllä todella upea! Onko laatta jonkun tietyn valmistajan? Saatoin juuri innostua kyseisestä laatasta! :)

    VastaaPoista
  3. Siinä on kyllä luksus kylpyhuone! Meillä on tyttäreillä asunto Turussa, jonka hän osti vuosi sitten. Hän on kaavaillut kylpyhuoneremonttia, ja käymmekin nyt läpi erilaisia ideoita blogeista sekä lehdistä. Ihana projekti, ja on myös mahtavaa että saa olla mukana antamassa omia mielipiteitä. Täytyykin hänelle näyttää nämä kuvat.

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää! Meillä on tiedossa putkityöt jotka tulevat eteen nyt keväällä, ja olenkin jo miettinyt kuinka muuten kylpyhuonetta uudistaisi. Kovasti on ideoita mutta päätöksen tekeminen on hieman vaikeaa kun löytyy niin paljon ideoita monesta paikasta. Mutta kun nyt ne putkityöt saisi alkuun tehtyä, se kun on koko remontin tarkoitus.

    VastaaPoista
  5. Ompas kaunis kylpyhuome. Meilläkin tuo kylpyhuoneremontti on mietinnässä. Vielä täytyy hieman budjetoida. Nyt se on vielä aivan alkuperäinen, joka on tehty silloin kun olemme rakentaneet vuonna 2001.

    VastaaPoista
  6. Teillä onkin upea kylpyhuone. Meidän tuttu kertoi, että heillä myös alkaa suuremmat remonttityöt. Ilmeisesti ainakin jonkinlaisia LVI-töitä tulisi heillä tehdä, kylpyhuone menee aivan uuteen uskoon. Samoin myös muita pintoja ilmeisesti uusivat. http://www.vesipiste.fi/lvi-palvelut/

    VastaaPoista
  7. Upean näköistä. Värit sopivat hyvin yhteen. Minä erityisesti pidän teidän laatoista. Minulla olisi etsinnässä myös laatat, nyt kun laatoitus uusitaan kylpyhuoneeseen ja muutenkin tehdään hieman pintaremonttia.

    VastaaPoista
  8. Sai mukavasti inspiraatiota. Meillä tilat ovat toki hieman erilaiset, mutta olisi tarkoitus aloittaa kylpyhuoneremontti syksyllä. Kovasti on mietittävää, mihin tyylisuuntaan sitä lähtee. https://www.ch-palvelu.fi/rakennuspalvelut

    VastaaPoista
  9. Täytyy sanoa, että teillä on kyllä todella hienot tilat. Varmasti kelpaa suihkutella sekä saunoa. Meillä on remontti alkamassa keväällä, samalla tehdään muutamat putkityöt. Siitä tulee varmastikin aivan mukava projekti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti