Remppamies vauhdissa


Sisustusmakuni on aina ollut minimalistinen ja pidän todella paljon avarasta tilasta. Isot valkoiset seinät huutavat kuitenkin täytettä ja vihdoin oli aikaa ja energiaa porata seinään muutosta asti sängyn alla lojunnut hyllykkö. Ihastuin aikoinaan näihin Ikean hyllyjen runkoihin, mutta maalatut tasolevyt ei niinkään sytyttänyt. Kuten tiedetään, rakastan puuta, joten teetätin turkulaisessa vaneri- ja levytuotteiden erikoisliike Levy-Jaatissa vanerilevyt hyllyjen tasoiksi.

Hylly sijoittui keskeiselle paikalle olohuoneessa ja sopii erinomaisesti uusien sohviemme luomaan tunnelmaan. Kokosin hyllyyn joitain itselle tärkeitä kokkikirjoja, sisustusesineitä ja matkoilta tuotuja muistoja.Näiden kuvien ottamisen jälkeen jäin pohtimaan, että tuonne ylähyllylle voisi sopia jokin alaspäin kasvava huonekasvi.

Samalla ripustin sängyn yläpuolelle raudoitusverkon, johon kiinnitin muutamia kuvia ja postikortteja matkoilta. Tämä oli aiemmin meillä eteisessä muistitelineenä, mutta uudessa kodissa se löysi nyt paikkansa makkarista.Kommentit