Viikko kotona - puuhavinkkejäEnsimmäinen viikko poikkeustilaa takana kotioloissa. Huoli tilanteesta on kova niin taloudellisten kuin terveydellisten seurausten vuoksi ja toivon, että kaikki ymmärtäisivät jäädä kotiin, jotta tilanne saataisiin hallintaan. Ajattelin kertoa, miten olemme saaneet ajan kulumaan, jos tästä saisi vaikka vinkkejä muutkin: 

1. Lautapelit! Sain alkuviikosta Martinexilta laatikollisen lautapelejä ja palapelejä kotona jumittamista piristämään. Kaikkia ei olla vielä ehditty edes pelata, mutta suosikiksi on tässä kohtaa noussut taaperolla Tatu ja Patu palapelit ja koululaisella Harry Potter 3D palapeli, joka herätti hämmennystä. Martinexilla on parhaillaan verkkokaupassa kaikki pelit -20% 29.3 asti.
2. Futis! Mitään pihapelejä ei tietenkään voi järkätä ja koko harrastustoiminta on tauolla, mutta ollaan käyty koululaisen kanssa päivittäin pihalla potkimassa. Erinomainen vinkki on jalkapalloilija Mika Väyrysen perheen perustama instatili @strictlyplayball jossa on jaossa Väyrysen futisperheen treenivinkkejä ja haasteita. 

3. Pihahommat. Narsissit istutettu ja tuijat pussitettu.

 


4. Änäri. Koululaisen kanssa on otettu matsia pleikkarilla joka ilta.

5. Pokemonkävelyt. Toimii koko perheelle ja kerrankin lapset pyytää pidempiä lenkkejä! 

6. Glittertatuoinnit. Edellä mainitussa Martinexin paketissa oli setti glittertatuointien tekemiseen ja taapero on niistä enemmän kuin innoissaan! Nämä pysyy hämmentävän hyvin (ei lähtenyt ekassa kylvyssäkään) eikä tahraa lainkaan! 

7. Pienet remppahommat, joihin lapsetkin voi osallistua. Meillä on meneillään ruokapöydän tuolien kunnostus- ja maalausoperaatio, johon osallistuu koko perhe. 

8. Leffaillat. Risto Räppääjät on kovassa kulutuksessa ja taaperon korvamadoksi on muodostunut ”ja sitten tuli, tuli, sitten tuli viiiiileä venla ja sitten tuli, tuli, viileä venlaaaa”

Kommentit