Helppo Kinderkakku


Vain 6 raaka-ainetta ja todella helppo resepti - tällaisia kakkuja on kiva tehdä, eikä liivatetta tarvita lainkaan. Koristeleminen on lasten suosikkivaihe, sillä koristeluun kuuluu paljon suklaamunia ja Kinder-patukoita. 

Koululainen muistaa varmasti 10-vuotis synttärinsä aina! Olimme suunnitelleet isoja synttäreitä, sillä täyskymppi täytetään vain kerran, mutta toisin kävi. Hän toivoo aina synttärikakuksi Kinderkakkua ja vaikka sukulaisia ja kavereita ei nähtykään niin kakkuhan tehtiin, mutta hieman pienemmässä koossa.


Helppo Kinderkakku (16cm)

 Pohja
150g Orea-keksejä
50g voita

Täyte
70g valkosuklaata
100g maitosuklaata
4dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa   

Koristelu
Kinder Maxi patukoita
Kinder Bueno patukoita
suklaamunia 

Leikkaa leivinpaperi 16cm irtopohjavuoan pohjalle. Voitele tai öljyä vuoan reunat kevyesti. Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi. Painele seos tasaisesti vuoan pohjalle.

Sulata suklaat kahdessa kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita notkistettu tuorejuusto joukkoon. Jaa kermaseos kahteen osaan. Vatkaa toisen osan joukkoon sulatettu maitosuklaa ja toiseen valkosuklaa, vatkaa kevyesti. Levitä valkosuklaatäyte vuokaan ja lisää maitosuklaatäyte varovasti valkosuklaaseoksen päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mutta mieluusti yön yli.

Siirrä kakku tarjoiluastialle ja koristele. Enemmän on enemmän!

Vinkkinä: Voit tehdä kakun kaksinkertaisena 24cm irtopohjavuokaan.

 

Kommentit

  1. Nam. Näyttääpä hyvälle ja helpolle reseptille! Tätä pitää kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on todella helppo resepti ja hirmuisen hyvää. Kannattaa kokeilla. :)

      Poista
  2. Voiko kakun tehdä hieman isompaan vuokaa,vaikka ei tee taikinaa kaksinkertaisena?:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti