Mitä teen työkseni


Olen kertonut jo aiemmin, että vaihdoin reilu puoli vuotta sitten alaa, mutta on tainnut jäädä tarkemmin kertomatta, mitä teen.  Olen löytänyt ihan mun jutun! Työni on mielenkiintoista joka päivä, sillä päivät ovat erilaisia. Toimin Avainasiakaspäällikkönä Pro Ratas Oy:ssä ja työhöni kuuluu asiakkaiden auttaminen digimarkkinoinnin parissa. 

Tarkemmin siis myyn mainontaa somessa (facebook, instagram, linkedIn), google-perheen palveluita ja lisäksi meillä on oma videotuotanto. 


Kiertelen paljon tapaamassa asiakkaita ja toimistotöitä teen toimistolla tai kotona. Työ on innostavaa ja olen mielelläni mukana ihan kaikessa, kuten myynnin lisäksi tuotannon puolella tai esimerkiksi eilen Kakolassa videokuvauksissa. Tänään julkaistiin meidän uudet nettisivut ja sieltä minut voi bongata mallina useammaltakin välilehdeltä. Monipuolinen toimenkuva siis!


Pro Ratas Oy ei ole enää mikään pieni yritys, vaan meitä on tällä hetkellä vajaa 50 ja olemme osa Kaleva-konsernia. Pääkonttori sijaitsee täällä Turussa ja sivutoimipisteet löytyvät Helsingistä ja Seinäjoelta. 

Entisessä työssäni parasta oli työkaverit, mutta onneksi myös uudessa työssä työkaverit ovat ihan timanttia! Ala on kilpailtu ja sen takia onkin erityisen tärkeää, että voi seistä ylpeänä juuri tämän työyhteisön riveissä. Meillä töitä tehdään hyvässä hengessä ja hyvällä sykkeellä, ja firmassa on runsaasti rautaisia ammattilaisia. Esimerkiksi videotiimillä on kokemusta myös Ylellä, Mtv:llä ja jopa elokuvissa työskentelystä.

Vakituisesta työstä irtisanoutuminen oli kammottavaa, mutta lopulta kaikki meni paremmin kuin hyvin ja voisi sanoa, että harrastuksesta tuli työ, sillä Google analytics, somessa näkyminen ja hakusanaoptimointi on tuttua jo tämän blogin kanssa touhutessa. Voisin puhua työstäni loputtomiin, joten jos haluat kuulla lisää digimarkkinoinnista tai vaikka alan vaihtamisesta, niin mennään toki kahville. Yhteystiedot sivupalkissa. Alanvaihtajan haasteista kirjoitin aiemmin täällä.kuvat: Pauliina Tienpää
(edit: minä)

Kommentit

  1. Olipa mielenkiintoinen postaus. Vaikka olen ajatellut et tiedän mitä teet, niin tä oli silti avaava ja kiva lukea <3 Oot varmasti timantti työssäs, koska teit tätä jo valmiiks harrastuksena.

    VastaaPoista
  2. Työtehtäväsi kuulostavat kivan mielenkiintoisilta ja monipuolisilta. Tyttärenikin haaveilee ammatista videotuotannon sekä markkinoinnin parissa täällä Kuopiossa. Hänellä on vielä digimarkkinoinnin opiskeluja edessä jonkun verran.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti