Yllättävä kuvauskeikka Tallinnassa - tyylikäs turbaanipanta naisille + Arvonta


Kuva: Anna Nääppä

Kerroinkin jo aiemmassa Tallinna -aiheisessa postauksessa, miten parin viikon takainen hääpäivämatka Tallinnaan muodostui yllättäen kuvaus-/mallikeikaksi, kun Tallinnassa asuva luottokuvaaja ja ystävä Anna Nääppä liittyi seuraan. Annalla oli mukanaan hänen myöskin Tallinnassa asuvan suomalaisen ystävänsä tekemiä turbaanipantoja ja ajatuksena oli, että vaimoni voisi toimia mallina Telliskiven rosoisissa maisemissa. Kuvasimme pantoja niin ulkona kuin sisälläkin esimerkiksi Renard Coffee Shopissa, kunnes tuli mieleen siirtää myös kuvaaja panta päässä kameran eteen ja niin minä pääsin toteuttamaan itseäni kerrankin oikein ammattikameran kanssa.

Telliskivi on kuvaamiselle täydellinen lokaatio ja alueella saa helposti eri tyylisiä kuvia, sillä sieltä löytyy rosoisia, ja värikkäitä seiniä, teollista miljöötä, erilaisia kahviloita ja ravintoloita, paljon valoja, jopa heinikkoa ja geometrisia portaita.


Woolberg käsityönä tehdyt turbaanipannat ovat Tallinnassa asuvan suomalaisen Annen käsialaa eli suomalaista designia Tallinnasta. Pantoja on kahta eri kokoa; aikuisille ja lapsille. Pannassa olevan solmu ansiosta kokoa voi hieman säätää, joten se ei jää lapsellekaan kovin nopeasti pieneksi. Värivaihtoehtoja on jo seitsemän ja oma suosikkini niistä on petrooli, jonka myös vaimo valitsi kuvauspalkaksi. Materiaalit vaihtelevat väreittäin: vaaleanharmaa on mohairsekoitetta ja muut värit 40 % - 100 % villaa. Woolberg turbaanipantoja voi piakkoin tilata tai käydä hypistelemässä Helsingin Mikonkadun World of TRE -lifestyle-kaupassa.

Arvon blogin insta-tilin puolella lasten beigen turbaanipannan, joten käy pikaisesti osallistumassa. Arvonta päättyy 4.11 klo 22.00.

Lisäherkkuna lukijoilleni on tarjolla - 5€ alennusta tuotteista. Tilaukset ja kyselyt viestillä Facebook tai Instagram-tilille tai sähköpostitse woolberg.studio@gmail.com. Tilausta tehdessäsi mainitse koodi "Urbaani Isä". Kampanja voimassa 4.11 asti!


  • aikuiset 30€ (norm. 35€)
  • lasten 25€ (norm. 30€)
  • setti 50€ (norm. 55€)Kommentit