Turku Craft Beer festival 2019 + tasting-paketti arvonta


Turku Craft Beer Festival palaa VPK:n talolle maaliskuussa


Yhteistyössä: Turku Craft Beer Festival
Kuvat: Ville Saarinen

Maaliskuun 8.-9. päivä Turun VPK:n talo täyttyy jälleen pienpanimoista, käsityöläissiidereistä, viskeistä, viineistä ja tietysti herkullisesta ruoasta. Ensimmäisenä vuonna loppuunmyynyt Turku Craft Beer Festival odottaa hyvistä juomista ja ruoista kiinnostuneen väen täyttävän Turun VPK:n talon toistamiseen. Tänä vuonna tapahtumaan tulee myös uuden alkoholilain mahdollistama olutpuoti, mistä voi ostaa herkullisimmat oluet myös kotiin. Festivaaleilla järjestetään viime vuoden tapaan useita tastingejä päivittäin, mikä mahdollistaa pureutumisen vielä syvemmin oluiden maailmaan. 

Jokaiseen tasting-lippuun sisältyy sisäänpääsy tapahtumaan sekä Spiegelaun laadukas IPA-lasi. Mikäli haluaa osallistua useampaan tastingiin, on mahdollista ostaa myös halvempi tasting-lippu, mihin ei sisälly sisäänpääsyä eikä lasia. Tapahtumalippuun kuuluu maksukortti, johon ladataan kätevästi saldo ja ennen tapahtumaa. Käyttämättömän saldon saa palautettua itselleen tapahtuman lopuksi jo paikan päällä.


Festivaaleilla esittäytyy tänä vuonna ensimmäiset ulkomaiset panimot

Ruotsi - Nordic Kiwi Brewers
Viro - Kolk Brewery

SUOMI mm.

Fiskars - Fiskarsin Panimo
Helsinki - Level 11 Brewing
Kemiö - Kimito Brewing
Mäntyharju - Nilkko Brewing
Pori - Moose on theLoose
Pori - Rocking Bear Brewers
Rauma - Linden Brewery
Turku - Kakola Brewing
Turku - Mallassepät

Siiderivalikoimaan kuuluvat muun muassa virolaisen Tori Siidritalun, ranskalaisen Eric Bordeletin ja kotimaisen Skärgårdsciderin upeat kuplivat. Viime vuoden tapaan tapahtumassa on myös laadukas viinibaari, missä etusijalla ovat raikkaat luomuviinit.

Monipuoliset ja kiinnostavat tastingit

Osallistuin  viime vuonna porilaisen Moose on the Loose -panimon tastingiin, jossa yhdisteltiin erilaisia karkkeja oluiden kanssa. Panimon oluet sopivat mutkattomasti yhteen mm. kirpeiden karkkien kanssa ja suosittelenkin kokeilemaan kyseistä comboa. Tänä vuonna ajattelin nauttia virolaisen Kolk Brewingin olut -tastingissä. Luvassa  on kattaus panimon parhaita tuotteita, ja mikä mielenkiintoisinta, näitä ei saa Suomen markkinoilla. Olen mieletön ruokafani ja odotan innolla tapahtuman tämän vuoden ravintoloiden tarjontaa. Viime vuonna lempparikseni muodostui Ravintola Kuoren seitan leipä. Muistaakseni ystäväseurueestani jokainen otti kyseisen annoksen. Oluthaudutettu seitan, rapea sipuli, karamellisoitu valkosipulimajo ja pikkelikurkulla täytetty leipä oli nappi valinta. Tänä vuonna oluiden pariksi ruoka-annoksia tapahtumaan tulee tarjoamaan klassikkoravintola Smör, taidemuseon uudistunut ravintola Café Victor sekä eteläosavaltioiden makuihin erikoistunut Miss Klose BBQ. Tämä keskustassa oleva festari on kokemisen arvoinen, sillä jo VPK:n talon upealla parvella on antoisaa nauttia olutta ja seurata iloisia ihmisiä. Tässä vielä tunnelmia viime vuodelta.

!ARVONTA!

VOITA KAHDEN TASTINGIN + PÄÄSYLIPUN PAKETTI (ovh. 60 €) FESTAREILLE BLOGIN 

INSTAGRAM-TILILLÄ 

JÄRJESTETTÄVÄSSÄ ARVONNASSA. 

KILPAILU PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 17.2 KLO 0.00!

Kommentit