Äitienpäivän brunssiOnnittelut kaikille äideille ja erityisesti omalle äidilleni sekä rakkaalle vaimolleni, kahden ihanan pojan äidille!

Äitienpäivälahjaksi koululainen oli nikkaroinut puusta hienon taulun ja taapero oli taiteillut söpön kortin päiväkodissa. Lisäksi annoimme lahjaksi hemmottelua Kocostarin myydyinpien tuotteiden setin muodossa, sisältäen naamioita kasvoille ja käsille. 

Me aikuiset lapset päätettiin tarjota äideille täällä meillä pitkän kaavan mukainen brunssi ja sehän toimi oikein kivasti ja saman pöydän ääressä rupatteli yksitoista lähimmäistä. Itse tein frittataa - täytteinä currywurst-paprika ja tomaatti-feta-paprika, sekä vaimoni herkkua tiramisua (ohje täällä). Siskoni toi itsetehtyä perunasalaattia, skagenleipiä, parsapiirakkaa ja poromoussenappeja. Vaimon veli ja hänen tyttöystävänsä toivat kahta erilaista itsetehtyä leipää ja juustosarvia. Varsinkin leivät saivat suitsutusta ja äitini oli heti valmis tekemään tilauksen. Koko brunssin kruunasi herkullinen mimosa kuoharidrinkki. 

Illalla oli vielä äidit vs pojat futisottelu. Mainittakoon, että pojat voittivat 5-1 ja ainokaisen maalin viimeisteli vaimoni. Huhujen mukaan oli niin kova pommi, että pojat vaihtoivat maalivahtia ja vielä pitkään sen jälkeen supistiin "vems mamma var det".Kommentit

  1. Ihanan näköinen brunssi, kyllä äidin kelpaa! Ja ihan hyvä, että lapset veivät voiton pelissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Oli kyllä riittoisat tarjottavat, sillä niitä on yllinkyllin vielä jääkaapissa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit